Battles

Start inschrijving

15 april 2019

Awesomeness Expo is het grootste tweedaagse URBAN expo over alles wat awesome is in de Benelux (België, Luxemburg en Nederland). Het hoofdonderdeel van de dag is de urban dance battle. Het strakke, brede en sfeervolle podium leidt tot spectaculair performance en een erg goede beoordeling door onze gerenommeerde juryleden.

sk2k19-antwerp-19-20-oktober

het internationaal

Kampioenschap

Tijdens de Awesomeness Expo powered by UBN vindt het Antwerpen vs The World kampioenschap plaats. Het Bboy Kampioenschap is van internationaal kaliber.

Tarieven

Tarief t/m 1 oktober                € 15

Tarief vanaf 1 oktober            € 20

Tarief aan de deur                  € 25

nu

inschrijven

Bball

Bball’s Cool. Bball’s 1on1 is zo cool daarom organiseert Urban Bond NL voor 8 t/m 18 jarigen. 1on1 workshops, clinics en battles. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Panna Gladiator

Ben je tussen 8 en 18 jaar? Voetbal je vaak met je maatje? Dan ben je klaar voor het 2 tegen 2 Panna waarbij door de benen en de bal nog in bezit je de ander knock-out hebt gespeeld. 15 jaar en ouder speelt 1 regen 1. Dit is de competitie waar je aan deel wilt nemen. Vette locatie, waarbij je in een speciaal gemaakte arena speelt, in de kooi ben je het middelpunt. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

King of Kings

KING OF KINGS CREW competition.

Deelnemen aan KING OF KINGS Dutch open. Ben je 8 jaar of ouder, dans je in een groep van minimaal 5 personen en maximaal 8 personen. Dan is dit de urban dance battle voor jullie groep. Vette locatie, waarbij je groep het middelpunt is. Dikke geld prijzen om je crew beter te ondersteunen. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

KING OF KINGS 1 ON 1 BATTLE

De Battles worden in de stijl HipHop gehouden. Deze unieke internationale dans battle keert naast een dagprijs ook een maandelijkse fee uit aan de winnaars per categorie. De King of Kings zal een jaar lang gecompenseerd worden voor zijn titel zolang hij zijn titel behoudt. Binnen deze Battle zijn er nog extra prijzen te winnen voor K.O combinaties, meer info na aanmelding.

Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Bboying

Bboying

Wie in april met het prijzen geld van €1.000,- wilt weggaan moet in de categorie Bboying de internationale jury’s weten te overtuigen. Je danst in een 360 graden cypher waar jij je skills laat zien en daar gaat naar de finale. Alleen de beste blijven over en maken kans op €1.000,- in de finale. Wie wint valt in eeuwige roem en wint €1.000,- in zijn categorie.

Barber Showdown

Aanmelden voor show presentaties. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Bubbling & Afrodance

Bubbling / Afro Battle

Ben je 7 jaar of ouder en wil je eindelijk je bubbling of Afro skills laten zien in een showcase battle. Waar jij als danser het middelpunt bent. Waar het gaat om je showcase en in de finale een battle van de allerbeste. Wie neemt de prijs van €500,- mee naar huis. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Skateboarding en Step

De beste skateboarders van Europa zullen aanwezig zijn met hun eigen street skills en battle voor niet niet minder dan €500,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush. Dj U-nique zijn verantwoordelijk voor de streetsounds.

BMX

BMX’ers van Europa let op! aanwezig zijn met hun eigen street skills en battle voor niet niet minder dan €500,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush. Dj U-Nique is verantwoordelijk voor de streetsounds.

Freerunning

Freerunners van Nederland en België let op! Op een eigen streetparcours organiseert Urban Bon NL een battle voor niet niet minder dan €500,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush staan. DJ U-nique zijn verantwoordelijk voor de awesome streetsounds.

Esports

Langzaam komt esports van de Aziatische landen ook naar Nederland. Esport is ook aanwezig op Streetkrush is het podium Buiten de grote toernooien is het programma in Antwerpen toegankelijk voor teams en solo spelers. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Rapcube

Streetkrush is niet awesome zonder een eigen Rapcube. Een glazen kubus voor 16 bars rap battles en MPC-battles voor beatcreators. Winnaars valt eeuwige roem en prijzengeld (500 euro) ten deel. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

[recaptcha]

bij jouw

inschrijving inbegrepen

1-resultatenregistratie

RESULTATENREGISTRATIE

Resultaten weergegeven in eigen Streetkrush app

2-wedstrijdnummer

WEDSTRIJDNUMMER

Met voornaam en categorie indeling (bij inschrijving voor 10 april)

3-kleedgelegenheid

KLEEDGELEGENHEID

Kleedgelegenheid in het backstage gedeelte

4-parcours

PARCOURS

Officieel bond geregistreerde afmetingen en muzikaal ondersteunt

5-eigen-app

EIGEN APP

Unieke gratis app om overzicht te behouden

6-tassenafgifte

TASSENAFGIFTE

In het backstage gedeelte is gratis tassenafgifte voor deelnemers

7-deelname-certificaat

DEELNAME CERTIFICAAT

Deelname certificaat na afloop online te bekijken

8-unieke-cap

UNIEKE CAP

Unieke herinnering aan jouw deelname

9-online-terugblikmagazine

ONLINE TERUGBLIKVIDEOS

Nagenieten met veel mooie foto’s en leuke teksten op onze socialmedia kanalen

Extra’s

te bestellen

extra’s

10-gepersonaliseerde-cap

GEPERSONALISEERDE CAP

€17,50 voor 29 maart, na €21,50

11-charity

GOEDE DOEL

Een goed doel dat sport onderwijs, urban/straatcultuur of kunst ondersteunt

12-shirt

SHIRT

– €20 bij bestelling vóór 29 maart, vanaf 29 maart €25

13-my-knowledge

MY KNOWLEDGE

Officieel bond geregistreerde afmetingen en muzikaal ondersteunt

14-upcard

EIGEN UPCARD

Lid worden van Urban Bond en verzekert van deelname of gratis entree voor €35 per jaar

15-registratieformulier

REGISTRATIE FORMULIER

Registratie formulier per post voor €2,50

16-pasta-party

PASTA PARTY

€15 grote pasta maaltijd

Controles

Bevestiging – Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de Streetkrush is 8 jaar op de dag van het evenement.

Deelnemen

Bij deelneming confirmeert de deelnemer zich akkoord met het algemeen reglement en wedstrijd regels.

Contact Us

We kunnen je nu niet te woord staan, maar laat een bericht achter en we antwoorden zo snel mogelijk!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search