Battles

Start registrations

Januari 15th 2019

Awesomeness Expo is the biggest 2-day URBAN expo about everything thats awesome in Europe. With different battles during the day like King of Kings urbandance battle, Breakdance battle, Panna Gladiator, Skateboard en BMX challenge as Pro-gamers in an esport battle. The fierce and tremendous stages effects in a spectaculair performance for renowned and respected jurors.

Awesomeness Expo in Waagnatie Antwerp

international

championships

Tijdens de Awesomeness Expo powered by UBN vindt het Antwerpen vs The World kampioenschap plaats. Het Bboy Kampioenschap is van internationaal kaliber.

Rates

Rate till March 15th                € 15

Rate till April 12th                  € 20

Rate at the door                    € 25

registrate

now

Bball

Bball’s Cool. Bball’s 1on1 is zo cool daarom organiseert Urban Bond NL voor 8 t/m 18 jarigen. 1on1 workshops, clinics en battles. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Panna Gladiator

Ben je tussen 8 en 18 jaar? Voetbal je vaak met je maatje? Dan ben je klaar voor het 2 tegen 2 Panna waarbij door de benen en de bal nog in bezit je de ander knock-out hebt gespeeld. 15 jaar en ouder speelt 1 regen 1. Dit is de competitie waar je aan deel wilt nemen. Vette locatie, waarbij je in een speciaal gemaakte arena speelt, in de kooi ben je het middelpunt. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

King of Kings

KING OF KINGS CREW competition.

Deelnemen aan KING OF KINGS Dutch open. Ben je 8 jaar of ouder, dans je in een groep van minimaal 5 personen en maximaal 8 personen. Dan is dit de urban dance battle voor jullie groep. Vette locatie, waarbij je groep het middelpunt is. Dikke geld prijzen om je crew beter te ondersteunen. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

KING OF KINGS 1 ON 1 BATTLE

De Battles worden in de stijl HipHop gehouden. Deze unieke internationale dans battle keert naast een dagprijs ook een maandelijkse fee uit aan de winnaars per categorie. De King of Kings zal een jaar lang gecompenseerd worden voor zijn titel zolang hij zijn titel behoudt. Binnen deze Battle zijn er nog extra prijzen te winnen voor K.O combinaties, meer info na aanmelding.

Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Bboying

Bboying

Wie in april met het prijzen geld van €1.000,- wilt weggaan moet in de categorie Bboying de internationale jury’s weten te overtuigen. Je danst in een 360 graden cypher waar jij je skills laat zien en daar gaat naar de finale. Alleen de beste blijven over en maken kans op €1.000,- in de finale. Wie wint valt in eeuwige roem en wint €1.000,- in zijn categorie.

Barber Showdown

Aanmelden voor show presentaties. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Bubbling & Afrodance

Bubbling / Afro Battle

Ben je 7 jaar of ouder en wil je eindelijk je bubbling of Afro skills laten zien in een showcase battle. Waar jij als danser het middelpunt bent. Waar het gaat om je showcase en in de finale een battle van de allerbeste. Wie neemt de prijs van €500,- mee naar huis. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Skateboarding en Step

De beste skateboarders van Europa zullen aanwezig zijn met hun eigen street skills en battle voor niet niet minder dan €500,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush. Dj U-nique zijn verantwoordelijk voor de streetsounds.

BMX

BMX’ers van Europa let op! aanwezig zijn met hun eigen street skills en battle voor niet niet minder dan €500,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush. Dj U-Nique is verantwoordelijk voor de streetsounds.

Freerunning

Freerunners van Nederland en België let op! Op een eigen streetparcours organiseert Urban Bon NL een battle voor niet niet minder dan €500,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush staan. DJ U-nique zijn verantwoordelijk voor de awesome streetsounds.

Esports

Langzaam komt esports van de Aziatische landen ook naar Nederland. Esport is ook aanwezig op Streetkrush is het podium Buiten de grote toernooien is het programma in Antwerpen toegankelijk voor teams en solo spelers. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Rapcube

Streetkrush is niet awesome zonder een eigen Rapcube. Een glazen kubus voor 16 bars rap battles en MPC-battles voor beatcreators. Winnaars valt eeuwige roem en prijzengeld (500 euro) ten deel. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

  [recaptcha]

  bij jouw

  inschrijving inbegrepen

  1-resultatenregistratie

  RESULTS REGISTRATION

  Showing results in Streetkrush app

  2-wedstrijdnummer

  CONTEST NUMBER

  With name and categorie (by registration before April 2nd)

  3-kleedgelegenheid

  DRESSING OCCASIONS

  Dressing occasions in the backstage area

  4-parcours

  PARCOURS

  Officieel bond geregistreerde afmetingen en muzikaal ondersteunt

  5-eigen-app

  EIGEN APP

  Unieke gratis app om overzicht te behouden

  6-tassenafgifte

  BAG DELIVERY

  In the backstage area is free bag delivery for participants

  7-deelname-certificaat

  PARTICIPATION CERTIFICATE

  Online participation certificate afterwards

  8-unieke-cap

  UNIQUE CAP

  Unique memory of your participation

  9-online-terugblikmagazine

  ONLINE AFTERWARDS VIDEOS

  Afterwards with lots of beautiful pictures, videos and great texts on socialmedia channels

  Extra’s

  to order

  extra’s

  10-gepersonaliseerde-cap

  PERSONALIZED CAP

  €17,50 before March 29th, after €21,50

  11-charity

  CHARITY

  A charity that support urbansport education, urban/street culture or art

  12-shirt

  SHIRT

  €20 by ordering before March 29th, after March 29th €25

  13-my-knowledge

  MY KNOWLEDGE

  Officieel bond geregistreerde afmetingen en muzikaal ondersteunt

  14-upcard

  YOUR OWN UPCARD

  Lid worden van Urban Bond en verzekert van deelname of gratis entree voor €35 per jaar

  15-registratieformulier

  REGISTRATION FORM

  Registration form per postal for €5,50

  16-pasta-party

  PASTA PARTY

  €15 grote pasta maaltijd

  Controles

  Bevestiging – Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

  Minimum age

  The minimum age for participation on Streetkrush is 8 years on the event day.

  Participate

  By particpating the participant confirms to agree with the algemeen reglement and wedstrijd regels.

  Contact Us

  We kunnen je nu niet te woord staan, maar laat een bericht achter en we antwoorden zo snel mogelijk!

  Not readable? Change text. captcha txt

  Start typing and press Enter to search