Streetfashion week

streetstyle

streetfashion show

Speciaal voor fashionistas hebben we een platform ontwikkeld waar je elkaar kunt ontmoeten, inspireren, ervaringen mee uit kunt wisselen en mee samen kunt werken.

Street Fashion Show

Over

streetfashion week

Streetfashionweek is een platform voor mode creatievelingen om hun werk te laten zien en te netwerken met de industrie. Streetfashionweek wil de toon zetten en nieuwe creaties leiden. Er is veel verborgen talent, maar er is weinig ruimte op het podium voor mode- en textielontwerpers, modefotografen, sieradenontwerpers, etc.  om hun vaardigheden te laten zien  en hopelijk voet aan de grond te krijgen in de harde modemarkt. . Streetfashionweek zorgt hiervoor door middel van mode-evenementen, shows, tentoonstellingen, workshops en samenwerking met bekende merken en culturele podia.

check wie’s awesome

doe de streetfashion show

Streetkrush ‘Go Next Level Awesomeness!’

Durf jij je streetstyle ideeën of collectie te tonen in de Fashion show? Bemachtig je ticket naar wereldfaam, toon je stijl en doe mee met de show.

Door het introduceren

van Streetfashion week

zullen meer mensen het werk van modeontwerpers leren waarderen en een liefde voor mode ontwikkelen. Daarnaast is de creatieve fase erg belangrijk. Het doel is om de Streetfashion week elk jaar  te laten uitgroeien tot een bekend podium voor Nederlands urban fashion talent.

Streetfashion week biedt een plek op de catwalk voor getalenteerde modeontwerpers.  Streetfashion week is een in het oog springend modefestival waar mode en individueel ontworpen kleding elkaar ontmoeten. Niet-commerciële ontwerpers, modestudenten en Urban modemerken met een duidelijke visie en signatuur krijgen een podium en presenteren hun werk op de catwalk en tentoonstellingen. Dit geldt meestal voor unieke modellen, de zogenaamde couture. De ontwerpen zijn conceptueel, doordacht, geen trends maar trendsetters, gemaakt met vakmanschap, vakmanschap en duurzaamheid in het achterhoofd. Deze veelzijdige en veerkrachtige ontwerpers brengen  de toekomst van mode samen tijdens Streetfashion week.

Stay

tuned

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, acties en kortingen. Schrijf je nu in voor de awesomeness newsletter!

Contact Us

We kunnen je nu niet te woord staan, maar laat een bericht achter en we antwoorden zo snel mogelijk!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search