Battles

Start inschrijving

7 september 2018

De Awesomeness Expo powered by UBN wordt het grootste driedaagse URBAN expo over alles wat awesome is in Nederland. Het hoofdonderdeel van de dag is de urban dance battle. Het strakke, brede en sfeervolle podium leidt tot spectaculair performance en een erg goede beoordeling door onze juryleden.

1

het nederlands

Kampioenschap

Tijdens de Awesomeness Expo powered by UBN vindt het Dutch Open plaats. Het Nederlands Kampioenschap is alleen voor deelnemers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit die een wedstrijdlicentie hebben van UBN of HHU.

Tarieven

Tarief t/m 31 september                € 15

Tarief t/m 9 oktober                        € 20

Tarief t/m 13 november                 € 25

bij jouw

inschrijving inbegrepen

1-resultatenregistratie

RESULTATENREGISTRATIE

Resultaten weergegeven in Streetkrush app door UBN

2-wedstrijdnummer

WEDSTRIJDNUMMER

Met voornaam en categorie indeling (bij inschrijving voor 10 november)

3-kleedgelegenheid

KLEEDGELEGENHEID

Kleedgelegenheid in het congresgedeelte

4-parcours

PARCOURS

Officieel bond geregistreerde afmetingen en muzikaal ondersteunt

5-eigen-app

EIGEN APP

Unieke gratis app om overzicht te behouden

6-tassenafgifte

TASSENAFGIFTE

In het congresgedeelte is gratis tassenafgifte voor deelnemers

7-deelname-certificaat

DEELNAME CERTIFICAAT

Deelname certificaat na afloop online te bekijken

8-unieke-cap

UNIEKE CAP

Unieke herinnering aan jouw deelname

9-online-terugblikmagazine

ONLINE TERUGBLIKVIDEOS

Nagenieten met veel mooie foto’s en leuke teksten

Extra’s

te bestellen

extra’s

10-gepersonaliseerde-cap

GEPERSONALISEERDE CAP

€17,50 voor 10 oktober, na €21,50

11-charity

GOEDE DOEL

Een goed doel dat sport onderwijs, urban/straatcultuur of kunst ondersteunt

12-shirt

SHIRT

– €20 bij bestelling vóór 10 oktober, vanaf 10 oktober €25

13-my-knowledge

MY KNOWLEDGE

Officieel bond geregistreerde afmetingen en muzikaal ondersteunt

14-upcard

EIGEN UPCARD

Lid worden van Urban Bond Nederland en verzekert van deelname voor €35 per jaar

15-registratieformulier

REGISTRATIE FORMULIER

Registratie formulier per post voor €2,50

16-pasta-party

PASTA PARTY

€15 grote pasta maaltijd

nu

inschrijven

Bball

Bball’s Cool. Bball’s 1on1 is zo cool daarom organiseert Urban Bond NL voor 8 t/m 18 jarigen. 1on1 workshops, clinics en battles. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Panna Gladiator

Ben je tussen 8 en 18 jaar? Voetbal je vaak met je maatje? Dan ben je klaar voor het 2 tegen 2 Panna waarbij door de benen en de bal nog in bezit je de ander knock-out hebt gespeeld. 15 jaar en ouder speelt 1 regen 1. Dit is de competitie waar je aan deel wilt nemen. Vette locatie, waarbij je in een speciaal gemaakte arena speelt, in de kooi ben je het middelpunt. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Urban Dance

Deelnemen aan Urban Dance Battle. Ben je 8 jaar of ouder, dans je in een groep van minimaal 5 personen en maximaal 8 personen. Dan is dit de urban dance battle voor jullie groep. Vette locatie, waarbij je groep het middelpunt is. Leuke prijze om je dans beter te ondersteunen. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Bboying

Ben je 8 jaar of ouder, dans je alleen of met tweeën. Dan is dit de competitie voor jullie groep. Vette locatie, waarbij je groep het middelpunt is. Een battle waarin alleen de allerbeste overblijven. Wie wint valt eeuwige roem en prijzengeld (500 euro) ten deel. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Barber Showdown

Aanmelden voor show presentaties. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Bubbling

Ben je 8 jaar of ouder, dans je alleen of met tweeën. Dan is dit de competitie voor jullie groep. Vette locatie, waarbij je groep het middelpunt is. Een battle waarin alleen de allerbeste overblijven. Wie wint valt eeuwige roem en prijzengeld (500 euro) ten deel. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Skateboarding en Step

De beste skateboarders van Europa zullen aanwezig zijn met hun eigen street skills en battle voor niet niet minder dan €1.000,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush. DJ JSnake and K MAN zijn verantwoordelijk voor de streetsounds.

BMX

BMX’ers van Europa let op! aanwezig zijn met hun eigen street skills en battle voor niet niet minder dan €1.000,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush. DJ JSnake and K MAN zijn verantwoordelijk voor de streetsounds.

Freerunning

Freerunners van Nederland en België let op! Op een eigen streetparcours organiseert Urban Bon NL een battle voor niet niet minder dan €1.000,- prijzen geld! Urban Bond NL plaatst een op maat en handgemaakte street course op StreetKrush staan. DJ JSnake and K MAN zijn verantwoordelijk voor de awesome streetsounds.

ESports

Langzaam komt eSports van de Aziatische landen ook naar Nederland. ESport is ook aanwezig op Streetkrush is het podium Buiten de grote toernooien is het programma in Gorinchem toegankelijk voor teams en solo spelers. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Rapcube

Streetkrush is niet awesome zonder een eigen Rapcube. Een glazen kubus voor 16 bars rap battles en MPC-battles voor beatcreators. Winnaars valt eeuwige roem en prijzengeld (500 euro) ten deel. Voor deelname is een inschrijving vereist. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

  [recaptcha]

  Controles

  Bevestiging – Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

  Minimum leeftijd

  De minimumleeftijd voor deelname aan de Streetkrush is 8 jaar op de dag van het evenement.

  Deelnemen

  Bij deelneming confirmeert de deelnemer zich akkoord met het algemeen reglement en wedstrijd regels.

  Contact Us

  We kunnen je nu niet te woord staan, maar laat een bericht achter en we antwoorden zo snel mogelijk!

  Not readable? Change text. captcha txt

  Start typing and press Enter to search